Vevőspecifikus megoldások

 
Speciális megoldásink előnyei és tulajdonságai

Több mint 30 éve speciális, személyre szabott megoldásokat készítünk az optimális eredmény garanciájával, globális szervizhálózattal és széles körű szavatossággal.

A vevőspecifikus megoldások előnyei Checklist System Technology
Kapcsolat

Találja meg az önhöz legközelebbi kapcsolattartót. Szívesen adunk tanácsot!

 
Kapcsolatfelvételi űrlap
 
AVENTICS beépítésre kész pneumatikai megoldások – előnyök minden szinten Beépítésre kész pneumatikus megoldások

Ismerjük az ön igényeit, és a teljes rendszerért felelősséget vállalunk. Az előny az ön számára: csupán egyetlen kapcsolattartóval kell egyeztetnie a tervezéstől a leszállításig bezárólag.

Rendszertechnika
Termékfejlesztés Speciális termékfejlesztés

A személyre szabott megoldások és a standard termékek közötti árnyalatnyi különbség: konzultáljon vevőspecifikus komponens- és termékfejlesztésért felelős szakembereinkkel, ha az optimális megoldásról van szó.

Termékfejlesztés
AVENTICS pneumatika – termékek a specialistától Pneumatikus termékek a specialistától

Az egyszerű szeleptől a high-end szeleprendszerig, a dugattyúrúd nélküli hengertől a rugalmas megfogástechnikáig: pneumatikai megoldásaink jól bevált, megbízható és hosszú élettartamú termékek.

Pneumatika
AVENTICS szakértelem – mi tudjuk, mi mozgatja az iparágat Szakértelem

Mit jelent az IP69K védettség? Milyen alkalmazáshoz milyen kenőanyagra van szükségem? Milyen tényleges előnnyel jár a sűrítettlevegő-előkészítés? Hogyan takarékoskodhatok az energiával?

Mi tudjuk, mi mozgatja az iparágat.

AVENTICS szakértelem
 

Vevőspecifikus megoldások

Rendszertechnika – beépítésre kész pneumatikus megoldások

Ahol a széles standard választékunk nem képes az optimális működés biztosítására, ott párbeszédet kezdeményezünk rendszertechnikai specialistáinkkal. Ők elvégzik az optimális készülékek és alkatrészek konfigurálását, és használatra kész vezérlést készítenek az anyagmozgató rendszerekhez.

Többek között henger-szelep egységeket, PLC-vezérléssel felszerelt vagy anélküli kapcsolószekrényeket, speciális szelepegységeket, szerelőlapokat és sűrítettlevegő-előkészítést kínálunk modulos megoldásként az automatizálási technika számára.

Speciális termékfejlesztés
Mindennapi életünk nem mindennapi. E terület feladata az alkalmazásspecifikus készülékek teljesen újonnan való fejlesztése, valamint a standard komponensek és termékek vevőspecifikus módosítása.

TERVEZŐESZKÖZÖK Tervezés és konfigurálás
 
 
 
 
CADCAD keresés