Továbbképzések és tanfolyamok

 
 
AVENTICS képzések és tanfolyamok – az Ön igényeire szabottan

Szolgáltatásaink áttekintése:

  • Használja ki technológiai szaktudásunk lehetőségeit
  • Használja a legkorszerűbb technikát
  • Találja meg célirányosan a hibákat
  • Optimalizálja a gyártási folyamatokat
  • Növelje vállalata kapacitásait
 

AVENTICS tanfolyamok: az ön igényeire szabott pneumatikai szaktudás

A kiválasztott komponensek működésétől és tulajdonságaitól a pneumatikai kapcsolási tervek felépítéséig, az alapozó tanfolyamtól a komplex rendszerek megismeréséig, az elektromos vezérlések hibaelemzésétől a gyakorlati hibakeresést oktató tanfolyamig. A gyártás- és folyamatautomatizálási tanfolyami szolgáltatóként nyújtott programunk szakképzési és továbbképző intézmények oktatási felszereléseit, valamint gyártóipari vállalatok számára nyújtott tanácsadást és tanfolyamokat foglal magában.

Az AVENTICS hozzáférést kínál minden olyan tanfolyami lehetőséghez, amely a modern és hatékony továbbképzéseket jellemzi. Partnerünkkel, a Bosch-Rexroth-tal együtt nyújtott tanfolyami programunk pneumatikus technológiával kapcsolatos alapismereteket közöl, és/vagy a már megszerzett tudás elmélyítését segíti.

Tanfolyamainkon eldöntheti, hogyan tanul a legjobban

Személyesen részt vehet tanfolyami workshopjainkon, vagy akár e-leraning és e-training tananyagokból is tanulhat a saját számítógépén.

Tanfolyamaink a világ minden pontjáról elérhetők. Felhasználóorientált oktató- és tananyagaink segítségével, gyakorlatorientált módon, szakértő oktatók és kapcsolattartók által közvetített, exkluzív szaktudásra tehet szert. A felszerelések és az oktatórendszerek a legmodernebb műszaki színvonalat képviselik.