Engineering Tools

Átalánydíj ellenében elérhető, ingyenes információ pneumatikai kérdésekben!

Nap mint nap a megfelelő termék felkutatása, a méretezés és a dokumentáció rendkívül időigényes tevékenység. Az AVENTICS Tervezőeszközök egyetlen cím alatt foglalják össze a pneumatikával kapcsolatos összes témakört.

Bízza rá magát sokéves tapasztalatunkra, és próbálja ki most ingyenesen a Tervezőeszközöket.

 
 
 

Az ön kezdőoldala a nonstop szolgáltatáshoz – pneumatikai konfigurációval

 

A konfigurációs programtól a termékinformációkon, CAD-adatokon és kalkulációs programokon át egészen az energiatakarékossági kalkulátorig számos szolgáltatást nyújtó, gyakorlatorientált Tervezőeszközök sokfélesége és a használatukkal megtakarítható idő már számos felhasználót meggyőzött. Mindegy, hogy hengerekről, szelepekről vagy levegőelőkészítő egységekről van szó: tervezőeszközeink nem csak a komponensek alapvető méretezését végzik el, hanem az alternatív megoldásokra és az energiahatékonyabb kiegészítő alkatrészekre is felhívják a figyelmet.

Az egyes termékeken speciális QR-kód található, amely közvetlenül a rendszerdokumentációra irányít. Ezek segítségével felgyorsíthatja üzleti folyamatait, és a projekt befejezése után mindent ismét lehívhat. Ingyenesen. A világ bármely pontjáról.

Böngészhet termékkatalógusunkban, vagy akár közvetlenül is rendelhet.

Tovább a katalógushoz és az eShopba
 

Konfigurátorok

A konfigurátor a kiválasztott termékre kattintva elérhető. A bejelentkezés után megkezdődik az adaptálás az ön által megadott adatok alapján.


 

Kalkulációs programok

Itt különböző számításokkal adhatja meg az ön által kiválasztott komponens kívánt méretét vagy terhelhetőségét. Különlegesség: levegőfogyasztási kalkulátorunk.

 

CAD keresés

AVENTICS CAD és dokumentáció – termékeinkkel kapcsolatos, ingyenesen elérhető információk

A kívánt objektum itt közvetlenül CAD-fájlként, különböző formátumokban tölthető le, PDF-olvasóban történő megtekintés vagy a saját szoftverében végzett további konfiguráció céljára.

CAD keresés

 

Kapcsolásiterv-szoftver

AVENTICS kapcsolásiterv-szoftver – támogatás szabványos kapcsolási tervek készítéséhez

A Scheme Editor segítségével ingyenesen és egyszerűen elkészítheti az ön komponenseinek méretezésére vonatkozó és egyúttal a kiválasztott katalógushoz is kapcsolódó, szabványos kapcsolási terveket.

Scheme Editor

 

Cross Reference Tool

cross reference tool p

A Cross Reference eszközünkkel megadhatja az Ön által telepített pneumatikai komponensek adatait, és eredményként megkapja az AVENTICS megfelelő alternatív termékeit. Az eszköz termékinformációt, CAD letöltést, online rendelési lehetőséget és kapcsolattartó partnert tartalmaz.

Cross Reference Tool