Szerviz

 
Pótalkatrész-keresés

Pótalkatrészre van szüksége? Akkor kérjük, itt adja meg a rendelési számot, és böngésszen pótalkatrész katalógusunkban:

 
Tovább a pótalkatrész-katalógushoz
Kapcsolat

Találja meg az önhöz legközelebbi kapcsolattartót. Szívesen adunk tanácsot!

 
Kapcsolatfelvételi űrlap
 
AVENTICS pótalkatrész szolgálat – a termékválasztékunkban található valamennyi készülékhez kínálunk pótalkatrészeket Pótalkatrész-szolgálat

Pótalkatrészt keres? A termékválasztékunkban található valamennyi készülékhez kínálunk pótalkatrészeket. És plusz szolgáltatásokat is nyújtunk hozzá.

Pótalkatrész-szolgálat
 Service-Produktserien von AVENTICS – hier sind Sie richtig Javítószolgálat

Ha bármelyik terméke meghibásodna, a jótállási időtől függetlenül jó helyen jár. Segítünk, és minden feladatot és költséget tisztázunk.

Javítószolgálat
AVENTICS helyszíni szerviz – gyors, szakértő, több iparágra kiterjedő, hatékony helyszíni támogatás Helyszíni szerviz

Konkrét helyszíni segítségre van szüksége? Gyors, szakértő, több szakterületen jártas, hatékony és ütőképes csapattal támogatjuk önt.

Helyszíni szerviz
 
 

AVENTICS vevőszolgálat – csak akkor vagyunk elégedettek, ha az ügyfeleink is azok

Szervizünk ígérete: az AVENTICS ügyfeleként bármikor professzionális támogatásban részesül. Az új pneumatikai megoldás üzembe helyezésétől egészen az általunk szervizelt, régi berendezés pneumatikai pótalkatrészeinek cseréjéig: bármikor, a világ minden pontján.

Javítások, helyszíni szerviz, pótalkatrészek, szerviz terméksorozatok

Széleskörű szervizszolgáltatásokat nyújtunk. A szükséges kopó alkatrészek ellátásától az esetleges jótállási igények lebonyolításán keresztül egészen az áttekinthető és szakértő helyszíni támogatásig. A teljes szervizcsomagot három területre osztottuk fel: javítások, helyszíni szerviz és pótalkatrészek.

Bízza magát tapasztalt partnerre: AVENTICS.

Hosszú távon szeretnénk Önnel együttműködni. Ezért erőteljesen kibővítettük vevőszolgálatunkat, amely immár nemzetközi alapokon nyugszik, és bármikor elérhető.

Pneumatics – It ́s that easy

  • Gyorsan és célirányosan reagálunk a szervizigényekre, és személyre szabott megoldásokat dolgozunk ki. A hosszú évtizedek alatt a gyakorlatban szerzett pneumatikai tapasztalatainkkal gyorsan célba érhet:
  • mindig megoldjuk az ügyfeleink problémáit
  • szervizfolyamataink mindenki számára, bármikor átláthatók a reklamációkat a világ minden pontjáról fogadjuk, és központilag dolgozzuk fel
AVENTICS – It´s that easy

It’s that easy: az AVENTICS-nél gombnyomásra elérhető a pneumatika

Nálunk Ön van a középpontban. Gyors eredményeket,valamint megbízható és egyszerű megoldásokat kínálunk Önnek az ipari pneumatika területén. Sokéves tapasztalatunk alapján méretpontos termékeket fejlesztünk Önnek – az Ön igényeihez szabva, szállítás just in time. Szervizcsapatunk: egy gombnyomás, és már állunk is rendelkezésére! Hogy mit értünk egyszerű üzleti folyamatok alatt? Itt megtudhatja: It's that easy

It’s that easy