Szakértelem

 
Trendek és témakörök

Kérdései vagy problémafelvetései vannak? Az AVENTICS-nek kellő szakértelme van, és olyan megoldásokat, valamint támogatást kínál, amelyekkel sikeresen megvalósíthatja projektjeit.

Minden trend és témakör
Alkalmazások

Itt megtalálhatja a megfelelő alkalmazási példákat és a leghatékonyabb megoldásokat egyéni kérdéseihez.

Minden alkalmazás
 
AVENTICS sűrítettlevegő-előkészítés – hosszú távon nagy teljesítmény és minőség KIEMELT TÉMA: a sűrítettlevegő-előkészítés

Az AVENTICS minősége döntő tényező a gyártási folyamat hatékonysága és élettartama szempontjából. Bízza magát az AVENTICS-re, és alkalmazásai hosszú távon nagy teljesítményűek maradnak.

Tovább a témához
AVENTICS sűrített levegő az élelmiszeriparban – a tiszta megoldás élvezete Alkalmazás: élelmiszer-csomagolás

Az élelmiszer- és csomagolóipar szigorú technológiai követelményeket támaszt a sűrített levegő minőségének tekintetében. Tudjon meg többet Food & Packaging-termékeink alkalmazásáról.

Tovább az alkalmazáshoz
Training with AVENTICS – First-hand expertise Továbbképzések és tanfolyamok

Az AVENTICS által szervezett továbbképzés egyet jelent az első kézből szerzett szaktudással. Profitáljon ön is a Drive & Control Academy-n, a Marex-Academy-n vagy az e-learning útján szerzett szaktudásból.

Képezze tovább magát most
Kapcsolat

Találja meg az önhöz legközelebbi kapcsolattartót. Szívesen adunk tanácsot!

 
Kapcsolatfelvételi űrlap
 

AVENTICS, a technológiai vezető

Több évtizedes tapasztalat nyomán szerzett pneumatikai szakértelem, technológiai piacvezető az elektronika és az új nyersanyagok integrálásában, egyedülálló, ágazatspecifikus megoldások, hosszú távú ügyfélkapcsolatok: az AVENTICS lenyűgöző teljesítményspektrummal rendelkezik, és mindig az Ön termelékenysége és versenyképessége áll a középpontban.

Az AVENTICS termékeinek felhasználási lehetőségei lenyűgözők. Legyen szó akár többtonnás fémszerkezetek vagy könnyű autóalkatrészek gyártásáról, a friss pékáru érintés nélküli szállításáról vagy italok higiénikus csomagolásáról: az átfogó portfóliónkba tartozó komponensek és rendszerek minden területen megtalálhatók.

Pneumatics – It´s that easy: egyszerű rendelési folyamat, gyors reakció és megbízható szálítási idő teszi teljessé az AVENTICS szerviz összképét. Az átfogó Engineering Tools ingyen hozzáférhetők, jelentősen megkönnyítve a rendelést és a tervezést.

Szakértelmünk sokoldalú: tapasztalat és innovációs erő találkozik egymással, amikor új megoldásokat fejlesztünk ügyfeleinknek, iparág-specifikus termékeket tervezünk, vagy új utakat keresünk az energiahatékonyság és termelékenység területén. Ütőkártyánk a kitűnő, személyes ügyfélkapcsolati rendszerünk. Ügyfeleink és partnereink elismerik és méltányolják, hogy minden igyekezetünkkel a gazdaságosság és a technika közötti egyensúly megtalálására törekszünk.

AVENTICS – It´s that easy

It’s that easy: az AVENTICS-nél gombnyomásra elérhető a pneumatika

Nálunk Ön van a középpontban. Gyors eredményeket,valamint megbízható és egyszerű megoldásokat kínálunk Önnek az ipari pneumatika területén. Sokéves tapasztalatunk alapján méretpontos termékeket fejlesztünk Önnek – az Ön igényeihez szabva, szállítás just in time. Szervizcsapatunk: egy gombnyomás, és már állunk is rendelkezésére! Hogy mit értünk egyszerű üzleti folyamatok alatt? Itt megtudhatja: It's that easy

It’s that easy