Pneumatika

 
Unsere Kaufoptionen – wir begleiten und unterstützen Sie vom ersten Moment an
„A pneumatikában tapasztalható növekedés a következő években meghaladja majd az automatizálástechnika fejlődését. Ez explicit módon jelentkezik a ponttól-pontig mozgatási feladatokban. A pneumatikus meghajtási rendszerek különösen jól használhatók olyan alkalmazásokban, ahol szűk beépítési tér és kritikus üzemeltetési körülmények állnak rendelkezésre, mint pl. külső szennyeződés vagy magas hőmérsékletek esetén.“
 

Hengerek és meghajtások

AVENTICS pneumatikus hengerek: nagy teljesítményű, sokoldalú és megbízható dugattyúrúd-hengerek, dugattyúrúd nélküli hengerek és forgató hajtások.

Szelepek és szeleprendszerek

A választék a mechanikus, pneumatikus vagy elektromos működtetésű önálló szelepektől a magas komplexitású, moduláris, az összes funkciót ellátni képes szeleptartó rendszerekig terjed.

Nyomásszabályozó szelepek

Az AVENTICS sokféle alkalmazás esetében gondoskodik a precízen szabályozott nyomásról: elektropneumatikus vagy kézi működtetésű nyomásszabályozó szelepekkel, valamint nyomáskorlátozó szelepekkel.

 

Áramlásszabályozó- és elzárószelepek

Észrevétlen, de megbízható: AVENTICS beépíthető vagy pneumatikai komponensekkel kombinálható fojtó-, visszacsapó, elzáró- és logikai szelepek.

Sűrítettlevegő-előkészítés

Szűrés, szabályozás, olajozás a legmagasabb színvonalon – minden komponens és kiegészítő alkatrész a sűrített levegő megbízható előkészítéséhez.

Összekötési technika

Pneumatikus összekötési technika az AVENTICS-től. A kiváló minőségű gépelemek tökéletes kiegészítése ugyancsak a kiváló minőségű összekötő idomokban rejlik.

 

Érzékelési módok

Az AVENTICS érzékelői lehetőséget biztosítanak a pneumatikus rendszer nyomásának és átáramlásának, valamint a dugattyúk és a munkadarabok pozíciójának pontos mérésére.

Vákuumtechnika

Érintés nélkül megfogás, mechanikus megfogás, vákuumos megfogás – a megfelelő pneumatikus komponensek egyéni anyagmozgatási feladatokhoz.

 
 
 

AVENTICS csúcsminőségű pneumatikus termékek

Évtizedek óta a pneumatikusan működtetett hengerek, szelepek és szeleprendszerek, valamint a kiegészítő tartozékok alkotják azt a biztos alapot, amelyre az AVENTICS sikere épül – folyamatos továbbfejlődés mellett, mert termékportfóliónk folyamatosan növekszik.

Rendszerválasztékunk az ön számára:

  • henger-szelep egységek az összes szükséges speciális funkcióval és felerősítéssel a decentralizált alkalmazáshoz
  • módosított szeleprendszerek, a szükséges tartozékkal konfigurálva, szerelési részegységek és funkciós egységek, amelyeket előszerelten, beépítésre kész állapotban szállítunk
  • módosított levegőelőkészítő egységek, az átfolyás-optimalizálást és a felügyeletet is beleértve a tartós energiahatékonyság érdekében
  • vezérlőtáblák komplett pneumatikai vezérlésként az ön alkalmazásához beépíthető modulként, pontosan a gép beépítési helyéhez és a munkakörülményekhez igazítva
  • beépítésre és csatlakoztatásra készen tömlőzött kapcsolószekrények, az alkalmazásvezérlés összes komponensével, külső hatások ellen védve
  • pneumatikus anyagmozgató rendszerek megfogáshoz, mozgatáshoz és pozicionáláshoz, pontosan az ön alkalmazására tervezve és gyártva


Standard komponensek módosítása
Standard választékunk termékeinek például speciális anyagokkal, módosított menettel vagy speciális tömítésekkel történő módosításával viszonylag egyszerűen és gyorsan igazodhatunk az ön alkalmazásához.

Elektronika és pneumatika integrálása
A szabályozószelep módosított nyomástartományától az új vezérlések fejlesztéséig – a magasan integrált elektronika új ötleteket ad a pneumatikának. Ide tartoznak azok a lenyűgöző lehetőségek, mint pl. a szelepegységek kiegészítő, speciális funkciói, a kívülről tisztítható érzékelőjű nyomásszabályozó szelepek, a boosterek vagy az integrált kapcsolószelepek.

TERVEZŐESZKÖZÖK Tervezés és konfigurálás
 
 
 
 
CADCAD keresés