Böngészhet termékkatalógusunkban, vagy akár közvetlenül is rendelhet.

Tovább a katalógushoz és az eShopba
Kapcsolat @ AVENTICS
 
PNEUMATIKA
 Pneumatics from AVENTICS

AVENTICS pneumatika: erős ötletek a holnap piacai számára

Több évtizedes tapasztalat alapján szerzett pneumatikai szakértelem, technológiai piacvezető az elektronika és az új nyersanyagok integrálásában, egyedülálló, ágazatspecifikus megoldások, hosszú távú ügyfélkapcsolatok és a középpontban: az ön termelékenysége és versenyképessége.

HAJÓZÁSTECHNIKA
schiffstechnik 1718 1731 ib

AVENTICS hajózástechnika: a hivatásos és a sporthajózás számára

Évtizedek óta megbízható, robusztus termékekkel és meggyőző megoldásokkal állunk a hajógyártás szolgálatában. Az ezzel kapcsolatos információk, a szervizszolgáltatásainkkal és a Marex Academy-vel kapcsolatos bővebb tudnivalók, valamint számos referenciánk itt található.

HASZONGÉPJÁRMŰ-TECHNIKA
Truck web 144 t.jpg

AVENTICS haszongépjármű-technika:

Vevőspecifikus szelepek és hengerek haszongépjárművekhez, kiváló minőségű komponensek motorokhoz, turbófeltöltőkhöz és kuplungvezérlésekhez – termékválasztékunk ezeket nyújtja az ön számára. ISO/TS tanúsított, állandó és kiváló minőséget kínálunk minden szolgáltató számára.

IT'S THAT EASY
AVENTICS – It´s that easy

It’s that easy: az AVENTICS-nél gombnyomásra elérhető a pneumatika

Nálunk Ön van a középpontban. Gyors eredményeket,valamint megbízható és egyszerű megoldásokat kínálunk Önnek az ipari pneumatika területén. Sokéves tapasztalatunk alapján méretpontos termékeket fejlesztünk Önnek – az Ön igényeihez szabva, szállítás just in time. Szervizcsapatunk: egy gombnyomás, és már állunk is rendelkezésére! Hogy mit értünk egyszerű üzleti folyamatok alatt? Itt megtudhatja: It's that easy