Az ön karrierje az AVENTICS-nél

Találja meg állását az AVENTICS-nél

Keresés
Minden állásajánlat
 
 
 

Mit kínál önnek az AVENTICS?

Az AVENTICS munkaadóként a növekedésre, az innovációra és a csapatmunkára szavaz. Az első ötlettől a kiforrott termékig úttörő szellemmel, a munka örömével párosítva egyesítjük az elkötelezettséget.
Az AVENTICS munkatársaként olyan globális vállalat előnyeit élvezheti, amely folyamatosan befektet munkatársainak szakmai minőségébe, és sokféle szolgáltatással, célirányosan támogatja őket.

Az AVENTICS két világ legjavát köti össze. Nálunk a régi múltra visszatekintő tradíció és a stabil alapokon nyugvó szakértelem egy középvállalat rugalmasságával találkozik. Nálunk a merev struktúrák helyett egyszerű hierarchia és gyors döntéshozatal vár önre. Vezetőink közvetlenül és kötelező érvénnyel kommunikálnak a munkatársakkal, és lehetőséget adnak tehetségük kibontakoztatására.

Vállalatunk tartópillérei a dolgozók, ezért munkatársaink következetes támogatása nálunk kiemelt fontosságot élvez. Ide tartoznak a személyzet fejlesztésére irányuló intézkedések, amelyek keretében folyamatos továbbképzéseket, valamint igényes támogatási programokat nyújtunk, amelyeken részt vehetnek. Munkatársaink ezenkívül a belső előrelépési és váltási lehetőségekből is profitálhatnak, továbbá nemzetközi környezetben külszolgálati feladatokat is elláthatnak.

Kit keresünk?

Ön szenvedélyes, célorientált és agilis? Akkor nálunk a helye!
Mindegy, hogy vezetőként vagy szakemberként jelentkezik, örömmel várjuk jelentkezését.

Szenvedélyes – hosszú távra szóló ügyfélkapcsolatokat ápolunk

Szenvedélyes

Olyan motivált embereket keresünk, akik szívesen dolgoznak önállóan és felelősségteljesen. Tehetséges szakemberként, szakmai tapasztalattal a háta mögött, magas szintű képesítéssel nem csak felületesen erősítheti csapatunkat. Ehelyett szenvedélyesen összpontosít munkájára, és velünk közösen nő fel a feladatához.

Célorientált – szakértelmünknek és a minőségnek köszönhetően számos iparágban technológiai vezető szerepet töltünk be

Célorientált

Elkötelezett, ötletgazdag és fogékony személyiségeket keresünk. A jelentkező kibontakoztathatja tehetségét, a határokon túlra tekint, és perspektívákban gondolkodik. Mi biztosítjuk az ehhez szükséges keretfeltételeket, ennek megfelelően a kitűnő eredményeket megfelelő ellentételezéssel honoráljuk. Megbízható munkatársakat keresünk, hogy továbbra is technológiai vezető szerepet tölthessünk be a piacon.

Agilis – gyorsan reagálunk ügyfeleink kérdéseire

Agilis

Olyan munkatársakat keresünk, akik nyitottak a világra, akik még nemzetközi csapatokban sem riadnak vissza a csúcsteljesítménytől. A jelentkező ügyfélorientált, és úgy éri el célját, hogy kitekint a világra, és rugalmasan gondolkodik. Elkötelezettsége és tehetsége ugyanolyan feltétel, akár csak a nálunk munkanyelvként használt angol biztos ismerete.

 

Olyan motivált embereket keresünk, akik a határokon túlra tekintenek, és céljaik elérése érdekében szenvedélyesen, agilisan dolgoznak.

Kapcsolattartók világszerte Kapcsolattartók világszerte

Az AVENTICS számos nemzetközi képviseletén határtalan lehetőségeket kínál az ön karrierjéhez.

Személyzeti osztályaink
 

AVENTICS portré: vállalati filmünk

EXPERTISE FOR YOU

Minden, ami az AVENTICS-et jellemzi, amit képvisel, ahol és ahogyan világszerte működik: ebbe nyújt betekintést vállalati filmünk.

 
 

Pályakezdési lehetőségek

 

Az AVENTICS-ról

Technológiai vezető szerepet töltünk be az elektronika integrációja és az újfajta nyersanyagok felhasználása területén, és következetesen bővítjük termék- és piaci stratégiánkat. Itt további információkat talál vállalatunkról.

 
 

Ismerje meg az AVENTICS-et

Érvek az AVENTICS mellett
 
Határtalanul egyszerű: AVENTICS

Határtalanul egyszerű: AVENTICS

Az AVENTICS munkatársaként olyan globális vállalat előnyeit élvezheti, amely folyamatosan befektet munkatársainak szakmai minőségébe, és sokféle szolgáltatással, célirányosan támogatja őket. Ezzel a támogatási és fejlesztési szolgáltatáscsomaggal vonzó juttatások és a lehető legjobb kilátások várnak önre.

Támogatjuk a karrierjét

Támogatjuk a karrierjét

Ide tartoznak a személyzet fejlesztésére irányuló intézkedések, amelyek keretében folyamatos továbbképzéseket, valamint igényes támogatási programokat nyújtunk, amelyeken részt vehetnek. Munkatársaink ezenkívül a belső előrelépési és váltási lehetőségekből is profitálhatnak, továbbá nemzetközi környezetben külszolgálati feladatokat is elláthatnak.

Sokféleség

Sokféleség

Az egyenjogúságnak nálunk minden szempontból fontos szerepe van, etnikai hovatartozásra, életkorra vagy nemre való tekintet nélkül.

Az általunk képviselt értékek

Az általunk képviselt értékek

Az üzleti partnereinkkel, a befektetőinkkel, a dolgozóinkkal és a társadalommal való bánásmódunkat a vállalati értékeink határozzák meg.