Hajózástechnika

 
Termékek

A legkülönfélébb hajótípusokat szereljük fel vezérlési komponensekkel, azonkívül a meglévő rendszerekhez is kínálunk megoldásokat.

Alkalmazások

Találja meg a megfelelő megoldást saját hajtástechnikájához, és találja meg a megfelelő műszaki megoldást hajóihoz:

 
Az Argo II Hajózástechnika a hivatásos hajózás számára

A tengerhajózás és belföldi hajózás minden professzionális területén mi vagyunk a megfelelő kapcsolattartó.

Hivatásos hajózás
Hajózástechnika sporthajózáshoz – beépítésre kész megoldások kiváló formatervezéssel Hajózástechnika a sporthajózás számára

Beépítésre kész megoldások kiváló dizájnnal a vízi sportok legszebb oldala számára. Vitorlás hajókhoz, motoros jachtokhoz vagy szuperjachtokhoz.

Sporthajózás
Az Edda Fides Világszerte úton – referenciáink

A tulajdonosok, a hajózási vállalatok és a hajógyárak világszerte megbíznak az AVENTICS-ben. Itt tájékozódhat referenciaprojektjeinkről.

Minden referencia
Kapcsolat

Találja meg az önhöz legközelebbi kapcsolattartót. Szívesen adunk tanácsot!

 
Kapcsolatfelvételi űrlap
 

Az AVENTICS hajózástechnika áttekintése

 

Szakértelem a hajózástechnikában

A pneumatikus és elektronikus hajómeghajtási vezérlésekhez alkatrészeink és rendszereink működése rendkívül megbízható, és teljes egészében az ügyfelek igényeire szabható. A „Made in Germany” mérnöki teljesítmény, a gondos gyártás és a hosszú élettartam csupán egy apró részlete a sikernek. A motor-, hajtómű- és hajócsavargyártókkal együttműködve olyan kiváló szolgáltatások születnek, amelyek globális szervizhálózattal megerősítve naponta bizonyítanak.

Kevesebb „Time to Market” – több „Time to Run”

A Marex Ship Controls olyan megoldásokat és termékeket ölel fel, mint például a távvezérlések, a hajóriasztó rendszerek, a monitoring rendszerek vagy a joystickek. Ezek a decentralizált automatizálási megoldások meggyőző elv alapján működnek: a standard és moduláris koncepciók egyszerűbbé teszik a tervezést, a nyílt interfészek pedig a kommunikációt. Ön profitálhat a termékbevezetésekből, a kész tanúsítványokból, az üzembe helyezéshez nyújtott segítségből és a gyakorlatorientált oktatásokból.

 
SZERVIZ
Hajózástechnikai szerviz

Hajózástechnikai szerviz

Javítószervizünk mellett támogatást nyújtunk az üzembe helyezéshez, a berendezések optimalizálásához, a karbantartáshoz, a hibakereséshez és hibaelhárításhoz, a javításokhoz és sok minden máshoz is.

Szervizünk
TOVÁBBKÉPZÉS
Marex Academy – AVENTICS hajózástechnikai oktatás

A Marex Academy tanfolyamai

Mélyítse el kezelési és termékismereti szaktudását, és használja ki jobban hajózástechnikai lehetőségeinket.

Tovább a tanfolyamokhoz