AZ AVENTICS ÁTTEKINTÉSE

Trendeket teremtünk a pneumatika területén, és szakértők vagyunk a speciális alkalmazásokban.

Vállalati történetünk gyökerei egészen a pneumatikai ipar kezdeteire nyúlnak vissza, ám mindmáig ügyfeleink sikere a legfőbb célunk: „Expertise for you”.

 
 
 

A vállalat

 

Az AVENTICS a pneumatikai komponensek és rendszerek, valamint az egyedi alkalmazások egyik piacvezető gyártója. A pneumatikai szakemberek az ipari automatizálás területére kínálnak termékeket és szolgáltatásokat, középpontba helyezve a commercial vehicles, valamint a food and beverage, a railway technology, a life sciences, az energy és a marine technology területét. Az elektronika integrációjának, a korszerű anyagok felhasználásának és az olyan tendenciákra való összpontosításnak köszönhetően, mint a gépbiztonság és az Ipar 4.0, az AVENTICS a felhasználó- és környezetbarát megoldások úttörőjének számít.

Az AVENTICS kereken 150 éves pneumatikai tapasztalattal rendelkezik és világszerte kereken 2.000 dolgozót foglalkoztat. Germany (Laatzen), France (Bonneville),  Hungary (Eger), USA (Lexington) China (Changzhou) gyártási telephelyek mellett az AVENTICS több mint 90 országban van jelen. Az AVENTICS csoport többféle tanúsítással is rendelkezik, mint pl. ISO 9001 és ISO/TS 16949 szerinti minőségbiztosítás, ISO 50001 szerinti energiagazdálkodási és ISO 14001 szerinti környezetközpontú irányítási tanúsítvány. További információk itt találhatók: www.aventics.hu.

 

AVENTICS portré: vállalati filmünk

EXPERTISE FOR YOU

Minden, ami az AVENTICS-et jellemzi, amit képvisel, ahol és ahogyan világszerte működik: ebbe nyújt betekintést vállalati filmünk.

 
 

A vezetőség

 
„Our ambition is to become known as the smart pneumatic engineering company that is easy to do business with.“
We continue to pursue our strategy, complete our structural changes, and carry on providing world-class financial effectiveness to our company. We are well positioned to any future challenges.“
 

Márkánk

 

Márkaidentitásunk képezi az ügyfeleinkkel való partneri együttműködés alapját. Szakértelmünk és a vásárlói igényekre irányuló figyelmünk ígéretet tesz ügyfeleinknek: Pneumatics – It’s that easy. Ez az ígéret kiváló szolgáltatást, innovatív termékeket és testreszabott, valamint egyszerű megoldásokat biztosít karnyújtásnyira.

It's that easy az AVENTICS-szel

Küldetésünk

Tudással és lelkesedéssel oldjuk meg a kihívásokat, amelyek elé ügyfeleink állítanak minket.

Víziónk

Trendeket teremtünk a pneumatika területén, és szakértők vagyunk a speciális alkalmazásokban.

Márkaértékeink

A márkaértékek - szenvedélyes, agilis és célorientált - alapozzák meg márkánk lényegét és fejezik ki a munkához, ügyfeleinkhez, partnereinkhez és munkatársainkhoz való hozzáállásunkat.

Márkánk eszményképe

 
Szenvedélyes – hosszú távra szóló ügyfélkapcsolatokat ápolunk

Szenvedélyes

Hosszú távra szóló ügyfélkapcsolatokat ápolunk.

Ha a mi technológiánkról van szó, mi szívvel-lélekkel csináljuk.

Célorientált – szakértelmünknek és a minőségnek köszönhetően számos iparágban technológiai vezető szerepet töltünk be

Célorientált

Pneumatikai profik vagyunk, és legfőbb szakértelmünkre összpontosítunk.

Munkatársaink szakértelmének köszönhetően számos területen technológiai vezető szerepet töltünk be, egyebek között az elektronikai integrációban, a nyomásszabályozásban és a legmodernebb nyersanyagok használatában.

Agilis – gyorsan reagálunk ügyfeleink kérdéseire

Agilis

Ügyfeleink kéréseire gyorsan reagálunk.

Termékeinkkel és ígéreteink betartásával mérhető értéktöbbletet teremtünk ügyfeleinknek.

 
 

Tulajdonosaink

 

A Triton Alap észak-európai, főként németországi, svájci, ausztriai, továbbá négy északi országi, dániai, finnországi, norvégiai és svédországi székhelyű középvállalatokba történő befektetésre specializálódott. Ebben a régióban a Triton három fontos területre összpontosít: ipar, szolgáltatások, valamint fogyasztási cikkek és egészségügy.

A Triton 1997-es alapítása óta központi alapelvéhez híven működik, miszerint aktív tulajdonosként folyamatosan bővíteni kívánja a portfólióját alkotó vállalatok piaci pozícióját. Célja a portfóliót alkotó vállalatok operatív teljesítőképességének növelése és növekedésük elősegítése. Jelenleg 29 vállalat szerepel a Triton portfóliójában, ezek összesen 13,8 milliárd euró bevétellel és több mint 59 000 dolgozóval rendelkeznek.

A Triton Alap tanácsadói németországi, svédországi, nagy-britanniai, luxemburgi és jersey-i székhelyű, tapasztalt befektetési szakemberek. A Tritonnal kapcsolatban további információkat az interneten, a következő címen talál:

Triton logó Triton Alap

További információkat az interneten talál.

www.triton-partners.com
 

Vállalati történet

 

Jövő az eredetből: az AVENTICS története

Az AVENTICS története a pneumatikus fék feltalálásáig követhető vissza, és most az Ipar 4.0 (Industrie 4.0 német kormányzati projekt) projekttel folytatódik.

„A Westinghouse azonnal felismerhető” – szólt a Westinghouse Air Brake Company (WABCO) magabiztos szlogenje a 19. században. Azóta óriási fejlődés zajlott le az ipari pneumatika területén. A pneumatikus elv, miszerint „sűrített levegőt használunk a mechanikus munkafolyamatok elvégzésére” máig sikertörténet. A pneumatikusan megoldható feladatok köre folyamatosan bővült, és mindig újabb megoldásokat igényelt: a legújabb technikák és a modern ipari nyersanyagok integrálásával és minden egyes új találmánnyal és szabadalommal bővült a vállalat portfóliója, ami az évtizedek során nagymértékben kibővítette a vállalat vevőkörét. 2014-ben új korszak kezdődött: az AVENTICS sikeresen vált ki a globális anyavállalat állandó struktúráiból, és önálló, rugalmas piaci szereplővé vált.

A vállalati fejlődés alapadatai
 

Képviseleteink

Minden képviselet

Az AVENTICS-nek különböző gyártóüzemei vannak Németországban, Franciaországban, Magyarországon, valamint az Egyesült Államokban és Kínában. A gyárak mellett az AVENTICS-nek világszerte több mint 55 országban van képviselete.

Minden képviselet

 
 

Iparágak

Az innováció erejével a jövőbe
industrial 176971586 7 cq

Industrial Automation

Hatékony automatizálási megoldások megfogáshoz, forgatáshoz, meghajtáshoz és vezérléshez: az AVENTICS gyors folyamatidőket, nagy energiahatékonyságot és rendkívüli gazdaságosságot eredményező, megbízható komponensekkel, kompakt dizájnnal és kevés karbantartást igénylő technikával győzi meg ügyfeleit. Az „Air Management” rendszerrel sikeresen bevezettük a piacra az ezt szolgáló folyamatot.

 
 
food beverage 22986 cq

Food & Beverage

Iparági koncepciókat kínálunk minden alkalmazási területhez – élelmiszer-feldolgozás és primer csomagolás (Food Zone), szekunder csomagolás (Splash Zone), végső csomagolás (Non-food Zone) –, amelyek a legszigorúbb törvényeknek, irányelveknek és szabványoknak is megfelelnek.

 
 
transportation 157378570 7 cq

Railway Technology

Robusztus, megbízható és tartós berendezések, kis méretek, nagy hőmérséklettartományok, energiahatékonyság: ilyen, és hasonló kihívásokkal nézhet szembe sikeresen az AVENTICS megoldásaival. A fékektől kezdve, a működtető egységeken át, egészen a levegőmennyiségig és a vezérlésig: Ön meghatározza a követelményeket, az AVENTICS pedig leszállítja a megoldásokat!

 
 
health care 553063 cq

Life Sciences

Az egészségügy számára világszerte olyan kisnyomású alkalmazásokat kínálunk, amelyeket erős elektromos és funkcionális integráció jellemez. Elkötelezett mérnökcsapatunk egyedülálló alkalmazási szakértelemmel rendelkezik.

 
 
truck 270x270

Commercial Vehicles

Vevőspecifikus pneumatikus szelepek és hengerek haszongépjárművekhez, kiváló minőségű komponensek motorokhoz, turbófeltöltőkhöz és kuplungvezérlésekhez – termékválasztékunk ezeket nyújtja az Ön számára.

 
 
energy 000005744112 270x270

Energy

Az AVENTICS mobil és helyhez kötött olaj- és gázipari megoldásokban használt pneumatikus szelepei, mint például a hajtóművekben és a darukban használt szelepek, a robusztusságukról, megbízhatóságukról és pontosságukról híresek.