Az alkalmazások áttekintése

 
„A kiváló minőségű termékek kötelezőek: a próba a gyakorlati felhasználás. Termékeink erősségei a tényleges alkalmazásban mutatkoznak meg. Különösen a Hygienic Design területén rendelkezünk széles körű szakértelemmel.“
 
Csíptetőberendezés

Az egyik kolbászgyártó ügyfelünk csíptetőberendezése a legszigorúbb követelményeket támasztotta higiénikus tervezésű komponenseinkkel szemben. Az eredmény jól látható és ízlelhető.

Kolbászgyártás
Kéregtörő

Az alumíniumgyártásban több centiméter vastag oxidréteg, a kéreg borítja az olvadékanyagot a kemencében. Itt valóban erős megoldásra van szükség a mindennapi alkalmazáshoz.

Alumíniumgyártás
Rugalmas csomagolás

Az egyik ügyfelünkkel közösen olyan kompakt gyűjtő csomagolót fejlesztettünk, amely állótasakok vagy hasonló alakú csomagok rugalmas kartoncsomagolására és rakatolására szolgál. Rendkívül sikeresen.

Gyűjtő csomagoló
 
Folyékony termékekhez

A folyékony termékek csomagolása maximális követelményeket támaszt a tisztasággal szemben. Ezért olyan alkalmazásspecifikus csomagolórendszert fejlesztettünk, amely abszolút tiszta megoldást jelent.

Töltőállomás
Small Handling

Szabványosítás és egyúttal nagy rugalmasság: ez az Easy-2-Combine rendszer jelentette megoldás. Számos előnyt nyújt, mert úgy kombinálhatja, ahogy önnek tetszik.

Easy-2-Combine
Csomagolóanyag-gyártás

Az élelmiszer- és italgyártóipar alkalmazási területeihez a levegőt meg kell tisztítani. Ebben 99,99%-os hatásfok elérésére és tartására vagyunk képesek.

Csomagológépek
 
Személyre szabott palackok

Az italgyártóiparnak naponta számos különböző méretű és alakú palackra van szüksége. Ezt az AVENTICS rugalmas és moduláris felépítésű PET palackfúvó géppel segíti elő.

Tovább az alkalmazáshoz
 
 
 

AVENTICS pneumatika a gyakorlati alkalmazásban – innovatív technológia értéktöbblettel

Az AVENTICS-nél abszolút ügyfélorientált hozzáállásban részesülhet. Olyan partneri kapcsolatok révén, amelyeknek köszönhetően még rövidebb reagálási idővel, maximális gazdaságossággal és következetesen szolgálhatjuk az ön igényeit.

Számos alkalmazás igazolja, hogy képesek vagyunk erre. Kitűzött célunk, hogy mérhető értéktöbbletet nyújtó, innovatív technológiai megoldásokat nyújtsunk – pontosan az egyéni követelményekre szabottan.

TERVEZŐESZKÖZÖK Tervezés és konfigurálás
 
 
 
 
CADCAD keresés