A trendek és témakörök áttekintése

 
„Mi ügyfeleink nyelvét beszéljük: szinte minden fontos iparágban jó kapcsolatokat ápolunk, és a több évtizedes együttműködésnek köszönhetően gyorsabb elemzésre vagyunk képesek, és eredményorientált módon gondolkodunk. Ezt nagyra értékelik bennünk.“
 
IP kódok

Nedvesség, gőzök, savak, lúgok, olaj vagy akár baktériumok: az IP kódok arról adnak felvilágosítást, milyen mértékben van biztosítva, mennyire védett az adott rendszer a külső hatások ellen.

Elektromos védettségek
Henger felerősítések

Ellenállóbb, költséghatékonyabb: a kovácsolt alumíniumból készült AVENTICS henger felerősítés számos előnnyel jár a présöntéssel készült változatokkal szemben.

Henger felerősítések
Tiszta sűrített levegő

A sűrített levegőnek rendkívül tisztának kell lennie, hogy az adott alkalmazás teljesítőképessége hosszú távon fennmaradjon. Az AVENTICS sűrítettlevegő-előkészítők egész sorát kínálja.

Sűrítettlevegő-előkészítés
Hygienic Design

Segítséget nyújtunk olyan higiénikus készülékek tervezéséhez, amelyek például biztosítják, hogy a gyártott élelmiszer ne szennyeződjön.

Élelmiszer-biztonság
Ipar 4.0

Az internethez ütőképes hidat képező intelligens pneumatikai rendszerek biztosítják a berendezés rendelkezésre állását, és csökkentik az üzemeltetési költségeket a központi elemző- és vezérlőelektronikának köszönhetően.

Ipar 4.0
Hatékony sűrítettlevegő-alkalmazás

Emelkedő energiaárak, növekvő igények: az AVENTICS olyan megoldásokat kínál a sűrített levegős alkalmazásokhoz, amelyek mindkét feladatot egyszerre oldják meg.

Energiahatékonyság
Termelékenység csavarhúzásra

Az AVENTICS pneumatikus hengercsillapítással és a helyes beállítással költséget takaríthat meg, és növelheti termelékenységét.

Termelékenység csavarhúzásra
 
 
 
 

Trendek és témakörök

A pneumatika világában számos út, megoldás létezik: az, hogy az adott alkalmazáshoz melyik megközelítés célravezető, mindig a konkrét esettől függ, ehhez azon szakembereink döntéseit ajánljuk, akik nap mint nap ezekkel a kérdésekkel foglalkoznak. Szaktudásunk és a Small Handlingtől a teljes automatizálási rendszerekig többféle iparágban szerzett, több évtizedes tapasztalatunk kifizetődő az ügyfelek számára, mivel a hatékonyságot optimálisan kapcsoljuk össze a gazdaságossággal.

Iparági ismereteink, például az elektromos védettségek, az ATEX rendelet, az optimális sűrítettlevegő-előkészítés, a véghelyzet-csillapítás és számos más témakör megtalálható ezeken az oldalakon. Kérjen tőlünk közvetlenül tanácsot: mindegy, melyik iparágban tevékenykedik, mi célirányos információkkal segítjük.

TERVEZŐESZKÖZÖK Tervezés és konfigurálás
 
 
 
 
CADCAD keresés